14 juni 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxGezondheid troef

Vezels, oergranen, rijk aan vitamines,.. Het zijn een voor een zaken die de huidige consument steeds op zoekt. Ook dat hebben de broodmixenfabrikanten goed begrepen. Wat zijn de trends in broodmixen en wat wil de klant nu echt? Daarnaast blikt Sonja Kimpen graag een blik op het succes van 10 jaar Synergie en vertelt ze u graag wat u de volgende tien jaar mag verwachten.

Marie Verhulst
Bladmanager

Klant wil vezelrijk en koolydraatarm
Werk mee aan onderzoek masterstudente
Video: Sonja Kimpen viert 10 jaar Synergie
Wie wil een beperkt , maar efficiënt gamma kranten en magazines verkopen?
In 10 dagen alles vernieuwd
Genieten met een zachte G

BROODMIXEN: KLANT WIL VEZELRIJK EN KOOLHYDRAATARM

320pxTwee derde van de Belgische bakkers gebruikt broodmixen. Dat doen ze in de eerste plaats om te kunnen variëren in hun assortiment én omdat het makkelijk is natuurlijk.
Volledig artikel lezen

WERK MEE AAN ONDERZOEK MASTERSTUDENTE

320pxStudente journalistiek Carline Roggeman, onderzoekt tijdens haar masteropleiding in welke mate vakbladen afgestemd zijn op de professionele bakker en patissier.
Lees meer

VIDEO: SONJA KIMPEN VIERT 10 JAAR SYNERGIE

 VIDEOSonja Kimpen heeft het tienjarig bestaan van Synergie in stijl gevierd samen met de bakkers die destijds als eersten mee in het verhaal stapten. Tijdens haar toespraak keek ze terug op de voorbije en de komende tien jaar.
Video

WIE WIL EEN BEPERKT, MAAR EFFICIËNT GAMMA KRANTEN EN MAGAZINES VERKOPEN?

160pxDe Persgroep Publishing, uitgeverij van o.a. de kranten Het Laatste Nieuws en De Morgen en weekbladen als Dag Allemaal, Story, Humo en Primo, krijgt steeds vaker de vraag van bakkers, superettes en delicatessenzaken naar de mogelijkheden om een beperkt aantal kranten en magazines te verkopen.
Volledig artikel lezen

IN 10 DAGEN ALLES VERNIEUWD

160pxEmines, een kleine deelgemeente van La Bruyère, dicht bij Namen. Hoewel het dorpje lijkt te slapen, is er één plaats die heel wat volk trekt … De bakkerij van Joël Coenen is namelijk een echte publiekstrekker.
Volledig artikel lezen

GENIETEN MET EEN ZACHTE G!

160pxStoer, ambachtelijk en puur. Bij Geruba chocolade creëren we kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Special broodmixen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be