20 juni 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKies niet voor gemakkelijkheidsoplossingen

Trouw blijven aan de basis. Dat is wat men steeds bij Au Pays de l'épautre gedaan heeft. Volgens hem is een van de grootste valkuilen dat sommige bakkers te veel kiezen voor gemakkelijkheidsoplossingen om tijd uit te sparen. "We zijn blij dat we daar nooit in meegegaan zijn en dat we de lat steeds hoog zijn blijven leggen. En het loont!" Wie ook de lat hoog heeft gelegd, zijn de drie winnaars van de Chocolate Awards: Wim Vyverman, Louisa Hilger en Jurgen Baert.

Marie Verhulst
Bladmanager

Kwantiteit boven kwaliteit bij Au Pays de l'épautre

Wim Vyverman maakt beste en mooiste praline
Louisa Hilger wordt bekroond met de prijs van beste student
Jurgen Baert creëert beste filled bar
Wie wil er een beperkt maar efficiënt gamma kranten en magazines verkopen?
Sergio Herman lanceert eigen koffie

Kwantiteit boven kwaliteit bij Au Pays de l'épautre

In Oudergem is er een kleine bakkerij, verscholen op een binnenkoertje. De zaakvoerders, Frédéric Ruelle en zijn echtgenote Luciana Ruelle-Piras, verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en ze gaan op een ambachtelijke manier te werk.
Volledig artikel lezen

VIDEO: WIM VYVERMAN MAAKT BESTE EN MOOISTE PRALINE

 VIDEOMet de praline Mallow Stick heeft Wim Vyverman van Chocolade-Atelier Vyverman de prijs voor zowel beste als mooiste praline in de wacht gesleept.
Video

VIDEO: LOUISA HILGER WORDT BEKROOND MET DE PRIJS VAN BESTE STUDENT

 VIDEOLouisa Hilger sleepte met haar praline Joya de prijs voor beste student in de wacht. De studente van Ter Groene Poorte combineerde fondantchocolade, geroosterd maanzaad, framboosgelei en een witte chai latteganache.
Video

VIDEO: JURGEN BAERT CREËERT BESTE FILLED BAR

 VIDEOJurgen Baert ontwierp de beste filled bar. In een vorige editie won Jurgen Baert al in de categorie beste praline, maar met de bar All Tied Up waagde hij een poging in de categorie beste filled bar. Niet zonder succes, zo blijkt.
Video

WIE WIL EEN BEPERKT, MAAR EFFICIËNT GAMMA KRANTEN EN MAGAZINES VERKOPEN?

160pxDe Persgroep Publishing, uitgeverij van o.a. de kranten Het Laatste Nieuws en De Morgen en weekbladen als Dag Allemaal, Story, Humo en Primo, krijgt steeds vaker de vraag van bakkers, superettes en delicatessenzaken naar de mogelijkheden om een beperkt aantal kranten en magazines te verkopen.
Volledig artikel lezen

SERGIO HERMAN LANCEERT EIGEN KOFFIE

160pxSterrenchef Sergio Herman lanceert vandaag zijn eigen koffiemerk, Inkbrew Coffee. Het is een koffie van de allerhoogste kwaliteit, beschikbaar in een medium roast en een dark roast.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Inspirerend informatieplatform voor de bakker
Onmisbare vakinfo uit de bakkersbranche
Inspirerende vakinfo voor de bakker

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be