9 augustus 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKwaliteit als standaard

Om jezelf te onderscheiden van de collega's en supermarkten, is het niet voldoende om enkel de kaart van kwaliteit te trekken. "Hoe kan ik ervoor zorgen dat de klant naar mij komt?" is de centrale vraag die u zichzelf moet stellen. Bakkerij Bruut in De Haan doet het alvast als geen ander. De jonge ondernemers kozen heel bewust voor een niet-typische bakkerijwinkel en een afgelijnd beperkter aanbod. Een risico maar de gedurfde beslissing loont.

Marie Verhulst
Bladmanager

Gecontroleerd rijsproces verbetert bakresultaten
"Wij zullen nooit kiezen voor gemakkelijkheidsoplossingen"
Uw nieuwe of vernieuwde winkel in de prijzen?
Economische cijfers voedingsindustrie alarmerend
Week van de smaak 2019

GECONTROLEERD RIJSPROCES VERBETERT BAKRESULTATEN

Rijskasten scheppen de optimale vochtigheidsgraad en temperatuur voor diverse gisthoudende deegsoorten. Gevolg? Een beter eindresultaat. De remrijskast heeft daarbovenop een koelinstallatie, waardoor het rijzen tot drie dagen uitgesteld kan worden.
Volledig artikel lezen

WIJ ZULLEN NOOIT KIEZEN VOOR GEMAKKELIJKSHEIDSOPLOSSINGEN"

Van bij het binnenkomen bij Bakkerij Bruut druipt de passie ervan af. Audrey en Jonas kiezen met hun bakkerij in De Haan voluit voor de West-Vlaamse mentaliteit van het bourgondische leven.
Volledig artikel lezen

UW NIEUWE OF VERNIEUWDE WINKEL IN DE PRIJZEN?

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

ECONOMISCHE CIJFERS VOEDINGSINDUSTRIE ALARMEREND

De nieuwe economische cijfers over de evolutie van de Belgische voedingsindustrie geeft een 'The Good, the Bad and the Ugly'-scenario weer, zo meldt Fevia.
Lees meer

WEEK VAN DE SMAAK 2019

Van 14 tot 24 november vindt de dertiende editie van de Week van de Smaak plaats. Thema dit haar is 'De gustibus et coloribus, over smaken en kleuren ...'. De Vlaamse eetcultuur wordt in contact gebracht met kunst met grote én kleine 'k'.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Onmisbare vakinfo uit de bakkersbranche

Kwaliteit alleen is niet genoeg
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be