05 september 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxGezonde alternatieven

De hedendaagse consument is steeds meer op zoek naar gezonde alternatieven, zonder te willen inboeten op smaak. Het verhaal van gezonde zoetstoffen is dan ook al even zeer actueel. Wat kan u doen om in te spelen op deze wensen? Een tweede opvallende trend is het gebruik van oergranen waar men in de Ugent de afgelopen twee jaar tal van toepassingsmogelijkheden onderzocht heeft. Een heel interessant project waar elke bakker een bom aan informatie krijgt.

Marie Verhulst
Bladmanager

Consument wil minder suiker, maar dezelfde smaak

Slotevent alterbake op 11 september

Meester-margarinemaker sinds 1934

Südback 2019

Seizoenproducten

Hoe plannen uw collega's teambuildingactiviteiten?

Record elektronische betalingen sneuvelt jaar na jaar

Hoe de juiste lichte bestelwagen kiezen?

CONSUMENT WIL MINDER SUIKER, MAAR DEZELFDE SMAAK

Het moge duidelijk zijn dat er wat beweegt in het wereldje van de zoetstoffen. Maar die trend is al zeer lang aan de gang. Het is op vraag van de consu­ment dat er duchtig naar evenwaardige alternatieven voor geraffineerde suikers wordt gezocht.
Volledig artikel lezen

SLOTEVENT ALTERBAKE OP 11 SEPTEMBER

De afgelopen 2 jaar onderzocht Alterbake de toepassingsmogelijkheden van alternatieve granen in de ontwikkeling van innovatieve bakkerijproducten. Zowel de oertarwes (eenkoorn, emmer, khorasan), als de pseudogranen (quinoa, boekweit en amarant), teff en tritordeum kwamen in het TETRA project aan bod, met aandacht voor de nutritionele en functionele eigenschappen alsook de verwerkbaarheid in 4 types bakkerijproducten (brood, glutenvrij brood, cakes en koekjes).
Lees meer

MEESTER-MARGARINEMAKER SINDS 1934

Aigremont is een zuiver familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van margarines en vetstoffen. De expertise die we onze klanten aanreiken, is geworteld in een doorgedreven en stilaan 100-jarige kennis van ons vak, en ze steunt ook op een beleid van continue investeringen in geavanceerd materiaal.
Lees meer

SÜDBACK 2019

160pxsüdback 2019 biedt inzicht in de actuele trends van de bakbrancheHet accent ligt op het ambacht / 10.000 m2 extra tentoonstellingsoppervlak / succesvolle mix uit branchenabijheid, een schat aan ideeën en ervaringMet de südback 2019 onderstreept de beurs Stuttgart haar ambitie om als enige beurs in Duitsland die zich op ambachtsbedrijven richt, de branche in haar totaliteit te presenteren.
Volledig artikel lezen

SEIZOENPRODUCTEN

160px“Omdat chocolade het hele jaar door kan"Wat ons betreft is chocolade het lekkerste wat er bestaat. Gelukkig is er bijna geen feestdag of speciale gelegenheid waar men geen passende chocoladetraktatie bij bedacht heeft.
Volledig artikel lezen

HOE PLANNEN UW COLLEGA'S TEAMBUILDINGACTIVITEITEN?

Naar aanleiding van deze Outdoor & Activities Guide wilden wij nagaan hoe teambuildingactiviteiten ingepland worden. Gedurende januari en februari gaven 105 organisatoren hun werkwijze en voorkeuren door via onze online-enquête.
Volledig artikel lezen

RECORD ELEKTRONISCHE BETALINGEN SNEUVELT JAAR NA JAAR

Jaar na jaar sneuvelt het recordaantal elektronische betalingen in ons land. Ook kleine bedragen betalen we meer en meer zonder cash. Voor u als handelaar is het dus belangrijk om ook elektronische betaalopties aan te bieden.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE LICHTE BESTELWAGEN KIEZEN?

Wie zoekt naar een lichte of middelgrote bestelwagen - of datgene wat nog vaak het kleine-grote busje wordt genoemd - raakt meteen geconfronteerd met een uitgebreid en gevarieerd marktaanbod.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Inspirerend informatieplatform voor de bakker
Inspirerende vakinfo
rmatie voor de bakker

Terug naar het verleden is oplossing voor de toekomst
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be