20 september 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWare kunst

U bent er het ongetwijfeld mee eens: het bakkersberoep is het mooiste beroep ter wereld. U kan uw klanten verwennen met overheerlijke creaties waar ze nog uren van kunnen nagenieten. Bakkerij Painture in Oedelem kan het als geen ander. De naam die ze gekozen hebben voor hun zaak is niet toevallig gekozen. Bij Painture vind je stuk voor stuk ware kunstwerkjes gemaakt uit de meest kwalitatieve ingrediënten wat ervoor gezorgd heeft dat de bakkerij van het jonge koppel uitgegroeid is tot een ware referentie in omstreken en ver daarbuiten. Heeft u ook kunstwerken die in de kijker moeten geplaatst worden? Aarzel dan niet om u in te schrijven voor de Bakery Awards 2020!

Marie Verhulst
Bladmanager

Verder in deze nieuwsbrief:

Bakery Awards 2020 wordt heus kennisevent!

Bakkerij Painture verheft bakkersberoep tot ware kunst
Zoveel meer dan een leverancier van bloem
Trendsetter op het gebied van decoratiemateriaal
HVD Belgium: de Rolls Royce van de wafelijzers
Omdat presentatie het veschil maakt
Belgisch familiebedrijf, partner voor de ambachtelijke bakker
Een ultieme smaakbeleving

Bibac: een gratis doos bladerdeeg
Leverancier van van duurzame kunststof verpakkingen

Beursactie Les recettes de mon Moulin
Salva Boutique Oven

BAKERY AWARDS 2020 WORDT HEUS KENNISEVENT!

Zet u schrap voor een heus kennisevent. Want het concept van de Bakery Awards wordt veel meer dan een awarduitreiking. Alle deelnemers krijgen tijdens de dag van de awards de kans om gratis deel te nemen aan het 'Respectus Panis' event, georganiseerd door Alimento.
Volledig artikel lezen

BAKKERIJ PAINTURE VERHEFT BAKKERSBEROEP TOT WARE KUNST

Veertien jaar geleden openden Brecht en Liesbet, toen nog prille geliefden, hun eigen bakkerij Painture in Oedelem. Er waaide meteen een verfrissende maar vooral verrassende wind door het dorp.
Volledig artikel lezen

ZOVEEL MEER DAN EEN LEVERANCIER VAN BLOEM

160pxDossche Mills staat er sterker dan ooit voor. Dankzij de integratie van Meneba Taelman is er nog meer expertise en kunde gebundeld waar ook de ambachtelijke bakker mee de voordelen van plukt.
Volledig artikel lezen

TRENDSETTER OP HET GEBIED VAN DECORATIEMATERIAAL

160pxVan der Vennet is sinds 1982 een trendsetter op het gebied van decoratiemateriaal. Hun aanbod bestaat uit allerhande seizoensgebonden producten, binnen- en buitenmeubelen , glaswerk, potterie, rieten manden enzovoort.
Lees meer

HVD BELGIUM: DE ROLLS ROYCE VAN DE WAFELIJZERS

160pxDenkt u nu 'ik bak geen wafels', leest u dan vooral verder. Bij de toestellen die HVD Belgium bedenkt en produceert, zitten inderdaad de klassiekere wafelijzers voor Brusselse wafels bijvoorbeeld.
Volledig artikel lezen

OMDAT PRESENTATIE HET VERSCHIL MAAKT

160pxVDB PLATEAUSOmdat presentatie het verschil maakt.Kwaliteitsvolle en oersterke aluminium plateaus voor patisserie, koeken, pralines, broodjes, …Presentatie maakt het verschil.
Volledig artikel lezen

BELGISCH FAMILIEBEDRIJF, PARTNER VOOR AMBACHTELIJKE BAKKER

160pxHet huidige bakkerslandschap kent soms een hobbelig parcours. Het is daarom belangrijk dat u zich laat omringen door betrouwbare partners. Wie daar zeker bij hoort is Paniflower.
Volledig artikel lezen

EEN ULTIEME SMAAKBELEVING

160pxLa Concorde produceert al ruim vijftig jaar hoogwaardige roomproducten. Dankzij ons vakmanschap, de moderne productiefaciliteit en voortdurende aandacht voor kwaliteit in elke aspect van het proces zorgen wij dat uw producten in de smaak vallen.
Lees meer

BIBAC: GRATIS DOOS BLADERDEEG!

160pxDit jaar staat Van der Pol, producent van vers ingevroren degen, voor het eerst op de Bibac. Net zoals vorig jaar tijdens de Broodway, hebben we dit jaar weer een mooie actie.
Lees meer

LEVERANCIER VAN DUURZAME KUNSTSTOF VERPAKKINGEN

160pxEngels is leverancier van duurzame kunststof verpakkingen. Voor de foodsector bieden wij standaard broodmanden, E2 kratten, hitte of diepvriesbestendige bakken en trolleys, snijplaten, emmers en cilinders, stellingen,…Zoekt u een maatwerk of standaard product, onze productspecialisten helpen u graag tijdens Bibac Plus verder op stand 1.
Lees meer

BEURSACTIE LES RECETTES DE MON MOULIN

160pxOntdek onze heerlijke 'Les Recettes de Mon Moulin' producten & onze speciale Win for Life beursactie op BIBAC Plus!We ontvangen jullie graag op stand 4231 in Hal 4, van 22 tot en met 25 september 2019.
Lees meer

SALVA BOUTIQUE OVEN

160pxWenst u nog meer klanten in uw winkel? Bak dan uw producten in de winkel af met de Salva Boutique oven. Deze oven combineert het beste van de Salva ovens en neemt weinig plaats in! De perfecte combinatie tussen de: Salva Kwik-CO bake-off-oven met prachtig design, programma's en tal van voordelen.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Hoe bakkerij beroep tot ware kunst verheft
Ontdek deze Bibac Plus special

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be