4 oktober 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxUw vakkennis wordt beloond

Als vakblad vinden we het belangrijk om de vakman niet alleen in de kijker te plaatsen, maar om hem ook een platform te bieden waar hij zijn creativiteit kan laten zegevieren. Dat doen we aan de hand van het organiseren van een vakwedstrijd: de Bakery Awards. Schrijf uw creaties in voor één of meerdere categorieën en maak kans op een award. Bovendien kan u wedstrijd combineren met een opleiding van Respectus Panis en uw kennis nog verruimen. Win-win dus!

Marie Verhulst
Bladmanager

Verder in deze nieuwsbrief:

U wil toch ook een Bakery Award winnen?
Gespot op Bibac Plus
Voorkom boetes tot 50.000 euro
Invloed van materialen op de shopbeleving
Schrijf uw winkel in en maak kans op een Shop Design Award

U WIL TOCH OOK EEN BAKERY AWARD WINNEN?

Zet u schrap voor een heus kennisevent. Want het concept van de Bakery Awards wordt veel meer dan een awarduitreiking. Alle deelnemers krijgen tijdens de dag van de awards de kans om gratis deel te nemen aan het 'Respectus Panis' event, georganiseerd door Alimento.
Volledig artikel lezen

BELG EET WEER MEER BROOD

Voor het eerst in tien jaar eten we in België weer meer brood. Dat blijkt uit cijfers van het instituut Brood en Gezondheid. In de eerste helft van 2019 aten we 1.
Lees meer

GESPOT OP BIBAC PLUS

Van 22 tot en met 25 september opende Antwerp Expo opnieuw haar deuren om tal van bezoekers voor BIBAC PLUS, de vakbeurs voor bakkers, slagers en traiteurs, te verwelkomen.
Volledig artikel lezen

VOORKOM BOETES TOT 50.000 EURO

Het is van groot belang dat u een grondige controle van uw koelinstallaties laat uitvoeren. Hoewel de wetgeving al sinds 2015 gewijzigd is, zijn er pas sinds dit jaar heel frequente en zware controles hierop.
Volledig artikel lezen

OOK BELGIE KUST KLEUR!

160pxIn België eten wij gemiddeld ruim 8 kilo chocolade per persoon per jaar. En als we elkaar kussen, doen wij dat gemiddeld twee keer. Wat deze twee feiten met elkaar te maken hebben? Alles, zeggen ze bij Geruba Chocolade in Nederland.
Volledig artikel lezen

BAK UW PRODUCTEN AF IN DE WINKEL

160pxWenst u nog meer klanten in uw winkel? Bak dan uw producten in de winkel af met de Salva Boutique oven. Deze oven combineert het beste van de Salva ovens en neemt weinig plaats in!
Lees meer

INVLOED VAN MATERIALEN OP SHOPBELEVING

Wat hebben duurzaamheid, materiaalkeuzes en beleving gemeen als het over winkels gaat? Ontdek de resultaten van een tweejarige studie (TETRA-project) tijdens de studieavond 'WE LIVE IN A MATERIAL WORLD' op 10/10/2019.
Lees meer

SCHRIJF UW WINKEL IN EN WIN EEN SHOP DESIGN AWARD

Heeft u het voorbije jaar geïnvesteerd in een nieuwe winkelinrichting, handelspand of showroom?Bent u trots op het eindresultaat en wenst u hier mee uit te pakk
Volledig artikel lezen

VOOR EN DOOR DE VAKMAN

160pxConsumenten gaan meer en meer op zoek naar convenience. Ze willen hun boodschappen zo efficiënt mogelijk organiseren. Het ecologische aspect krijgt meer aandacht en de speciaalzaak staat nog steeds voor kwaliteitsvolle producten.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Geef uw zaak erkenning met een Bakery Award
Trends gespot op Bibac Plus

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be