01 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Welkom in het eerste online magazine van Bakery

120pxHet nieuwe vakblad voor de kleine en grote bakker waarin de klemtoon ligt op brood en viennoiserie. Elke bakker heeft meer dan ooit nood aan verfrissende ideeën en nieuwe inzichten. Met Bakery wensen we dan ook iedere bakker een hand te reiken en oplossingsgericht te ondersteunen. Maar geen enkele goede relatie is eenrichtingsverkeer. Bakery wil voor elke bakker steeds een luisterend oor zijn en zo een fijne wisselwerking op lange termijn creëren. We hopen u met elke editie te kunnen verrassen en inspireren, en hét vakblad te worden waar u telkens reikhalzend naar uitkijkt.

Marie Verhulst
Bladmanager

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Op 2 maart rolt het eerste nummer van Bakery van de pers. Bakery is hét uitgelezen vakblad voor de (ambachtelijke) bakker waarbij de focus op brood en viennoiserie ligt. Vraag hier uw abonnement aan!
Lees meer

Van kleine bakkerij tot miljoenenbedrijf

“Geen grenzen stellen is achteraf heel positief gebleken in ons verhaal", aldus een van de drie vennoten, Hendrik Durnez.
Volledig artikel lezen

Maak uw producten onderscheidend!

Het Bakery Institute, het Nederlands Patisserie Team en het BoulangerieTeam staan op 4 & 5 maart klaar met de mooiste creaties, meest inspirerende workshops en innovatieve technieken.
Lees meer

Lantmännen Unibake bekroond met Factory of the Future Award

Voor het derde jaar op rij haalt de voedingsindustrie Factory of the Future Awards binnen. Broodproducent Lantmännen Unibake en vleesfabrikant Dekeyzer-Ossaer worden daarmee beloond als toekomstgerichte bedrijven die klaar staan voor de uitdaging van industrie 4.0.
Lees meer

Video: hoe u een aardbeienbavarois volgens een nieuwe methode maakt

160px VIDEOChef Christophe Declercq creëert een heerlijke aardbeienbavarois volgens een nieuwe methode.
Video

Exclusief interview Guido Devillé over duaal leren

Bakery sprak met Guido Devillé over het onderwijssysteem in de bakkerijsector : wat zit goed en wat moet nog veranderen?
Volledig artikel lezen

Linum Europe wint Prix Nouveauté Europain

Begin februari tekende distributeur Linum Europe uit Kuurne present op Europain, de wereldwijd gekende vakbeurs voor de brood-, banket- en chocolateriesector.
Lees meer

Onderzoek Ugent: werkt u al met alternatieve graansoorten?

Steeds meer producenten spelen in de vraag naar gezonde voeding door bij het maken van hun bakkerijproducten aandacht te besteden aan alternatieve granen zoals oergranen en pseudogranen.
Volledig artikel lezen

Bakkerij De Coninck opnieuw klantvriendelijkste bakkerij

Voor het het tweede jaar op rij wint Bakkerij De Coninck de award voor klantvriendelijkheid.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Maak kennis met het gloednieuwe vakblad Bakery
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be