Online magazines

28 oktober 2020 Vakinformatie voor bakkers

onvergetelijke opportuniteiten
Als u bedenkt dat er in 40 hl bier – de productiecapaciteit per brouwbeurt van een grote microbrouwerij – tot 600 kg vers brood  verwerkt kan worden, dan ziet u snel het potentieel voor de reductie van de afvalberg. Wat als u kan uitpakken met een biertje gebrouwen op basis van uw broodresten?
Marie Verhulst
Bladmanager
Verspilling is duur – voor uw portemonnee én voor het milieu. Wellicht doet u er dus al heel wat aan om overschotten te vermijden. Helaas is preventie niet altijd mogelijk. Misschien was uw brood te donker of net te licht gebakken,...
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Kenwood, een wereldleider in keukenapparatuur, onthult maar liefst twee nieuwe XL-innovaties die u het leven makkelijker zullen maken. Maak kennis met de Titanium Chef Patissier XL en de Kenwood Cooking Chef XL. Wat ze zo uniek maakt, ontdekt u hier!
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Ontdek hier of u alle vragen correct kan beantwoorden. Bovendien WINT u misschien een fles champagne door slechts 7 meerkeuzevragen te beantwoorden!
win
Rendabiliteit van uw bakkerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
Tegenwoordig is een klantenkaart veel meer dan een papieren kaartje waar u stempels op plaatst. Dankzij digitale innovaties kunt u het onderste uit de kan halen om niet alleen uw klanten te behouden,
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.