Online magazines

09 december 2020 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
klaar voor de toekomst
Atelier Buntinx wist zich op een korte tijd heruit te vinden met een spectaculaire groei als gevolg. Hiermee wil de familiebakkerij meer dan ooit zijn voor de toekomst.  "We hebben ons heel bewust op de consument van de toekomst gericht.  Alles moet snel gaan en ze willen alles in één keer kunnen meenemen", aldus Michelle Buntinx. 
Marie Verhulst
Bladmanager
Sinds 1945 al bakt de familie Buntinx er brood en banket, maar onlangs besloten de derde en vierde generatie samen de familiebakkerij heruit te vinden. Maak kennis met Atelier Buntinx: eerbied voor het ambacht en een duidlijke blik op de toekomst.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Vele bakkers bieden naast hun eigen assortiment ook vleeswaren aan. Niet alleen draait u meer omzet en maakt u dus meer winst, met weinig extra inspanning, ook biedt u uw klanten een mooie extra service.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Rendabiliteit van uw bakkerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
poll: broodmixen of volledig van nul?
In deze poll polsen we graag anoniem naar hoe onze lezer te werk gaat in zijn atelier. Werkt u met broodmixen, een assortiment bake-off of staat u voor een 100% ambachtelijke wijze?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.