Online magazines

16 december 2020 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
onvermijdelijke evolutie?
"Ik geloof ook heel sterk dat dat de toekomst zal worden van verswinkels. We moeten steeds meer evolueren naar een gevarieerd aanbod van delicatessen. De klassieke bakkerij zal zo evolueren naar een eetboetiek met artisanale producten", aldus Brecht van bakkerij Painture. Denkt u er ook zo over?
Marie Verhulst

Bladmanager
Veertien jaar geleden openden Brecht en Liesbet, toen nog prille geliefden, hun eigen bakkerij Painture in Oedelem. Er waaide meteen een verfrissende maar vooral verrassende wind door het dorp. De naam die ze gekozen hebben...
Hou de productiviteit en de klanttevredenheid van uw bedrijf hoog dankzij een VoIP provider. FoundCOM biedt de beste state-of-the-art telecomservice waarbij kwaliteit en bereikbaarheid leiden tot optimale resultaten.
Zorg voor een uitstekend valentijnsassortiment, met de nodige aandacht aan de klassieke vormen en kleuren, maar probeer in de mate van het mogelijke ook creatief uit de hoek te komen.
Profiteer deze maand nog van de Orange Business Deals voor u en/of uw collega's. Vijf exclusieve voordelen en keuze uit een abonnement met of zonder Iphone.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Rendabiliteit van uw bakkerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
Solco is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in alle soorten kunstharsvloeren voor heel wat verschillende toepassingen. Solco staat voor expertise, duurzaamheid, functionaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.