Online magazines

04 februari 2021 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
maak het u makkelijk(er)
Nachtwerk is voor velen onder u een factor die ervoor zorgt dat de werklast een pak hoger ligt. Daarnaast maakt nachtwerk het moeilijker om personeel aan te trekken. Remrijskasten zijn voor velen dan ook een ware verademing. Ontdek deze en nog veel meer voordelen over het gebruik van een remrijskast!
Marie Verhulst
Bladmanager
Deelnemen aan de Belgium Chocolate Awards is niet alleen een unieke kans om een objectief oordeel van een expert te krijgen over uw chocoladeproduct. U haalt veel meer uit uw deelname!
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
De Belg en zijn koffiekoek, het is een onlosmakelijk gegeven. In dit onderzoek zoomen we wat dieper in op koffiekoeken. Welke koffiekoeken biedt u aan en welke zijn de populairste?
Rijskasten scheppen de optimale vochtigheidsgraad en temperatuur voor diverse gisthoudende deegsoorten. Gevolg? Een beter eindresultaat. De remrijskast heeft daarbovenop een koelinstallatie, waardoor het rijzen tot...
Volg onze 3 gratis webinars om in te spelen op wat de consumenten wensen, hun aandacht te blijven trekken en uw digitale aanwezigheid uit te bouwen. Mis deze webinars zeker niet!
Verras uw klanten met opvouwbare Vita+ tassen! Dankzij deze tas nemen uw klanten hun Vita+ brood makkelijk van uw bakkerij mee naar hun huis. Uitgevouwen is de tas groot, maar hij kan ook makkelijk opgevouwen worden. Handig dus!
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Actief in de bouw, groensector, e-commerce …? De Daily is uw perfecte partner met zijn sterk chassis, hoog nuttig laadvermogen, zuinig verbruik en lage totale voertuigkosten.*Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.