Online magazines

25 februari 2021 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
sterk verhaal
"De zaak die we vandaag neerzetten moet ook de komende generatie standhouden. Daarom hebben we ze heel bewust op de consument van de toekomst gericht," , aldus Michelle van Atelier Buntinx. Ontdek hun inspirerende verhaal hier!
Marie Verhulst
Bladmanager
 
De 'PMG Belgium Chocolate Awards' zetten ook in 2021 het vakmanschap van de chocolatiers in de kijker en belonen opnieuw de beste praline en chocolate bar. Deze editie staat in het teken van de Olympische Spelen in Tokio. Schrijf snel uw creatie in en wie weet wint u de awards.
Sinds 1945 al bakt de familie Buntinx er brood en banket, maar onlangs besloten de derde en vierde generatie samen de familiebakkerij heruit te vinden. Maak kennis met Atelier Buntinx: eerbied voor het ambacht en een duidlijke blik op de toekomst.
Vele bakkers bieden naast hun eigen assortiment ook vleeswaren aan. Niet alleen draait u meer omzet en maakt u dus meer winst, met weinig extra inspanning, ook biedt u uw klanten een mooie extra service.
Invriezen van pralines heeft enkele markante voordelen. Meer planningsmogelijkheden, een hoger productierendement en minder risico op vetbloem, om er maar enkele te noemen. Maar toch zijn er enkele aandachtspunten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.