Online magazines

26 augustus 2021 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
 
investeren in een broodautomaat loont
Wanneer u investeert in een broodautomaat, kunt u ook brood verkopen buiten uw openingsuren, of mogelijk klanten bereiken die anders niet naar uw zaak komen. In ieder geval verhoogt u zo makkelijk en kostenefficiënt uw omzet. Modellen met een carrousel worden minder populair, ten voordele van modellen met een lift, onder meer wegens de uitgebreidere presentatiemogelijkheden.

Jade Lambrecht  - bladmanager
U vindt verschillende types broodautomaten: zowel met een carrousel in de machine, als met een lift die zich ter hoogte van het gekochte product beweegt, waarna het erop belandt via transportbandjes en de lift het naar het deurtje brengt.
Nu de vierde generatie bij Massepain Sleeubus aan de macht is, boort de marsepeinmaker een nieuwe markt aan. Onder de naam Louis d’Anvers trekt het naar de consument met marsepeinen pralines met een crunchy chocolade pantser en snackable chocolade buches met marsepeinvulling.
Geef uw mening over biologisch brood in 5 vragen en maak kans op een Mini Mulch ter waarde van 699 EUR. Deze 5 vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Van 26 tot en met 29 september vindt de tiende editie van Broodway plaats in Kortrijk Xpo. Het is hét vakevenement voor de bakker, banketbakker, chocolatier en ijsbereider. Gelijktijdig vinden in Kortrijk Xpo ook de slagersbeurs Meat Expo en de delicatessenbeurs Taste of Tavola plaats.
Sinds 1945 al bakt de familie Buntinx er brood en banket, maar onlangs besloten de derde en vierde generatie samen de familiebakkerij heruit te vinden. Maak kennis met Atelier Buntinx: eerbied voor het ambacht en een duidlijke blik op de toekomst.
We hebben een allernieuwste seizoensfavoriet op basis van extra vierge olijfolie voor al uw zomerse broden.
ETIMEDIA luxeverpakkingen stelt zijn nieuwe sint- & kerstcollecties voor tijdens de jaarlijkse showroomdagen van 5/09 t.e.m. 10/09 in Mechelen, en op BROODWAY van 26/09 t.e.m. 29/09 te Kortrijk. Bekijk via onderstaande button onze cataloog of bezoek www.etimedia.be
WELK HORECACONCEPT STAAT OP UW INVESTERINGSLIJST?
Uit een vorige poll blijkt dat 40% van de foodretailers van plan is om een horecaconcept te implementeren in hun winkel. Daarnaast heeft 28% 'misschien' geantwoord. Welk type van horecaconcept staat als eerste op uw investeringslijst?
 
Restaurant/verbruikersruimte in de winkel
 
Aanbieden van warme maaltijden/snacks voor on-the-go
 
Aanbieden/uitbreiden van traiteur arrangementen
 
Maaltijdbezorging
 
Broodjescorner
 
Koffiecorner
 
andere
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.