Online magazines

02 september 2021 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
 
Werkt u al met gekoelde degen?
Het bakkersberoep is de laatste 15 jaar sterk veranderd. Nachtwerk zal altijd bij het vak horen, al zijn er wel oplossingen die ervoor zorgen dat er meer werk overdag kan gepland worden. Het gebruik van gekoelde degen is één van die oplossingen. Wij polsten bij de lezers van Bakery in welke mate ze al bezig zijn met gekoelde degen, welke effecten het heeft op hun werkorganisatie en welke vragen ze nog zouden hebben.

Jade Lambrecht - bladmanager
Uw vakblad Bakery polste bij de bakkers in welke mate ze al bezig zijn met gekoelde degen en welke vragen ze nog zouden hebben.
De marsepeinmaker Massepain Sleeubus boort een nieuwe markt aan. Onder de naam Louis d’Anvers trekt het naar de consument met hemelse marsepeinen pralines met een crunchy chocolade pantser en snackable chocolade buches met marsepeinvulling.
Sommige bakkers kiezen er bewust voor om de traditie van het ambachtelijke bakken in ere te houden. Als hun creaties échte boter vereisen, dan gebruiken ze échte boter. Omdat ze als geen ander beseffen dat er in sommige creaties niets boven het authentieke karakter van pure, romige boter gaat.
Laurent en Sophie zijn de jonge gezichten achter de bloeiende bakkerij op het Fernand Cocqplein in Elsene. Renard Bakery staat voor 100% ambacht en ligt vol van de smaakvolle producten die één voor één met liefde gemaakt zijn.
Bij Carline proberen we niet enkel om marsepein van topkwaliteit te produceren, maar ook om het aanbod steeds te vernieuwen om alle liefhebbers te plezieren. Maak kennis met het bedrijf, het proces en ons vernieuwd aanbod!
WELKE INFO NODIG OM TE STARTEN MET HORECACONCEPT?
Uit een vorige poll blijkt dat 25% van de foodretailers van plan is om warme maaltijden/snacks voor on-the-go aan te bieden. Daarnaast wil 20% een restaurant/verbruikersruimte in de winkel. Welke info heeft u momenteel het meest nodig om dit te realiseren?
 
Info over wetgeving
 
Info over benodigde toestellen/materialen
 
Info over benodigde voedingsproducten
 
Info over werkwijze (naast de huidige activiteiten)
 
andere
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.