Online magazines

23 september 2021 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
 
keuzecriteria voor de aanschaf van zuurdesemmachine
Is zuurdesem een modeverschijnsel, of toch een blijver? Eén ding is zeker: de bakker moet beantwoorden aan de veranderende consumentenvoorkeuren. Wie voldoende desembrood aanbiedt, kan overwegen om een machine aan te schaffen. Eens goed opgestart met de nodige begeleiding van de leverancier, verlopen de processen automatisch en zonder zorgen.

Jade Lambrecht bladmanager
Er zijn diverse types op de markt: van basismachines die enkel roeren en temperatuurbewaking uitvoeren, tot toestellen met een ingebouwde weegschaal voor het eenvoudig toevoegen van grondstoffen. Al deze machines hebben vrijwel dezelfde werking maar zijn beschikbaar in verschillende kuipinhouden.
Vakbeurs voor de bakker, banketbakker, chocolatier en ijsbereider, met een topaffiche: demo’s, finale Aspirant Baker, Belgische selectie World Chocolate Masters, trainingen door wedstrijdteams, enz… Reserveer nu je gratis ticket.
Artipan Fibre Max is een vezelrijke meergranenmengeling die perfect past binnen een evenwichtig voedingspatroon, dankzij het gebruik van inulinevezels als natuurlijke grondstof uit de cichoreiwortel.
Wist u dat kloosters en bakkerijen al eeuwenlang hand in hand gaan? De zelfredzaamheid van monniken en nonnen stond destijds voorop. Op basis van deze elementen creëerde IREKS REX MONNIKEN, een ongelofelijk lekker brood op een traditionele manier.
Sébastien Brisy van Plaisirs Gourmands werkt met de nieuwste oven van Hein. Meer nog: hij kocht er zelfs twee. De opmerkelijkste verschillen met vroeger: bakproces na bakproces behoudt de oven de gevraagde temperatuur, op elke plek in de oven.
Wist je dat Vandemoortele ook jouw partner in boter kan zijn? St. Villepré® blinkt uit op vlak van smaak, kwaliteit en functionaliteit en is dan ook een logische uitbreiding op het bestaande assortiment margarines en botermengelingen.
Geef uw mening over biologisch brood in 5 vragen en maak kans op een Mini Mulch ter waarde van 699 EUR. Deze 5 vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Op 7 januari 2020 zorgde een verwoestende brand dat Bakkerij Bekaert in Ertvelde in vlammen opging. Anderhalf jaar later openen ze opnieuw de deuren, met een verandering in werkwijze én mentaliteit.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen.
POLL: WELK BUDGET VOOR HORECA CONCEPT?
Uit de vorige poll over horecaconcepten in foodretail blijkt dat u meest info nodig heeft over de wetgeving (27%), de werkwijze (21%) en de benodigde toetstellen (19%). Een laatste vraag is hoeveel budget u zal vrijmaken om te investeren in een horecaconcept?
 
Ik weet het niet
 
0 – 25.000 EUR
 
25.0001 – 50.000 EUR
 
50.001 – 75.000 EUR
 
75.001 – 100.000 EUR
 
> 100.000 EUR
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.