Online magazines

30 september 2021 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
 
Waarop letten bij de aankoop van een planeetmenger?
In de gemiddelde Belgische banketbakkerij maken het voorbereiden van recepten en het maken van mengsels vaak minstens 40% van de werkzaamheden uit. Al snel zijn de volumes te groot om dat alles met een handklopper te maken. Een klopper-menger of planeetmenger biedt redding. Wat zijn de voordelen per type en waarop moet u letten bij de aankoop van een nieuwe planeetmenger?

Jade Lambrecht - bladmanager
Een klopper-menger of planeetmenger: geen banketbakkerij die zonder kan. Naast manueel gestuurde planeetmengers kunt u ook kiezen voor de duurdere, elektronisch gestuurde varianten.
Artipan Fibre Max is een vezelrijke meergranenmengeling waar iedereen van in beweging komt! Om de klanten te helpen bij de verkoop van Fibre Max biedt Dossche Mills een mooi promotiepakket aan.
Geef uw mening over biologisch brood in 5 vragen en WIN een coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 4 minuten van uw tijd!
Als producent van machines voor de bakkerij kan u bij Peeters BV terecht voor professionele ovens en installaties voor koeling. Ook tweedehands materialen behoren tot ons aanbod. Verder beschikken ze over een schrijnwerkerijafdeling die gespecialiseerd is in het ontwerpen van broodmeubels en retail interieur.
Sébastien Brisy van Plaisirs Gourmands werkt met de nieuwste oven van Hein. Meer nog: hij kocht er zelfs twee. De opmerkelijkste verschillen met vroeger: bakproces na bakproces behoudt de oven de gevraagde temperatuur, op elke plek in de oven.
Gault&Millau maakt voor de zesde keer een selectie van de beste chocolatiers bekend in haar jaarlijkse chocolatiergids. De bekende gids bekroonde de ‘Chocolatier of the Year’ en reikte de ‘Discovery of the Year’ award uit aan een nieuwe ontdekking.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.