Online magazines

21 oktober 2021 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
 
MAAK UW BEDRIJF FUTUREPROOF
De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. De wereldbevolking stijgt, dus meer monden moeten worden gevoed. Bovendien zijn de eisen voor de productie steeds strenger, is er een tekort aan technische werkkrachten, zijn consumenten kritischer naar de oorsprong en ecologische afdruk van hun aankopen toe en ga zo maar door. Hoe wapent u uw bedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst? Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!

Jade Lambrecht bladmanager
Hoe wapent u uw voedingsbedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst? Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!
Als we bedrijven klaar willen maken voor de toekomst, zullen we ook loopbanen ‘futureproof’ moeten maken. De sector wil voedingsbedrijven en hun werknemers hierin bijstaan via een nieuw loopbaanfonds bij Alimento.
De nieuwe ‘guideline 44’ van EHEDG is een hulpmiddel voor al wie betrokken is bij het ontwerp, de bouw of verbouwing en het onderhoud van voedselproductiefaciliteiten, klaar voor de toekomst. Hein Timmerman geeft de nodige tekst en uitleg.
Om de eindejaarsperiode goed in te zetten, plaatsen we graag ons Star gamma in de kijker. De Star mengelingen kenmerken zich door hun gebruiksgemak: het zijn kant-en-klare mengelingen waarmee u in een handomdraai heerlijke plaatcake, croissants, koffiekoeken of biscuit bakt.
Dossche Mills heeft heel wat producten voor de bakker. Constante kwaliteit en persoonlijke service staan altijd voorop. Op Broodway, in september in Kortrijk, krijgt Belgica, bloem van 100% Belgische tarwe, alle aandacht en wordt de clean label meergranenmengeling Artipan Fibre Max geïntroduceerd.
Sébastien Brisy van Plaisirs Gourmands werkt met de nieuwste oven van Hein. Meer nog: hij kocht er zelfs twee. De opmerkelijkste verschillen met vroeger: bakproces na bakproces behoudt de oven de gevraagde temperatuur, op elke plek in de oven.
Wist u dat kloosters en bakkerijen al eeuwenlang hand in hand gaan? De zelfredzaamheid van monniken en nonnen stond destijds voorop. Op basis van deze elementen creëerde IREKS REX MONNIKEN, een ongelofelijk lekker brood op een traditionele manier.
Consumenten willen 24/7 kwaliteitsproducten. Met onze S500 verbeteraars maakt u elke dag producten die voldoen aan de verwachtingen van uw klanten. We hebben ons S500 gamma vernieuwd om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.