Online magazines

23 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
een vader en zijn dochter
Het verhaal van de Bakkersdochter siert in zijn eenvoud: een dochter die verkoopt en een vader die bakt; zoals de naam al lichtelijk deed vermoeden. In een fijn winkeltje in het centrum van Hasselt vervolledigen Jacques Vanderstraeten en dochter Heleen de stamboom van het bakkersgeslacht. "Onze specialiteit is de verse, Hasseltse speculaas", aldus Heleen.

Jade Lambrecht - bladmanager
Het begon als een pop-up op een food market en groeide uit tot een warme, sfeervolle bakkerij in het centrum van Hasselt. “We gaan steeds op zoek naar de beste grondstoffen, waar mogelijk biologisch of fairtrade en bij voorkeur afkomstig van lokale producenten."
3 inspirerende dagen voor food professionals, van 6 tot 7 februari in Namur Expo.
Belcolade heeft het probleem opgelost van de milk-alike plantbased chocolade. Hun jongste innovatie, Belcolade Selection M. PlantBased Cacao-Trace, wordt geprezen als ‘de beste chocolade op de markt van de plantaardige chocolade.
Al voor de tiende keer vinden in 2022 de PMG Belgium Chocolate Awards plaats, een initiatief van het Belgische vakblad Chocolaterie. Reserveer alvast dinsdag 31 mei 2022 in uw agenda, want het belooft een memorabele editie te worden.
poll: Biedt u ijs aan?
Bakery Magazine zal in 2022 het potentieel van ijsproducten voor uw zaak verder belichten en daarom polsen we graag al even in welke mate u nu met ijs bezig bent.
Biedt u ijs aan?
 
Ja
 
Nee
Poll: Indien ja, is het assortiment aangekocht, zelf gemaakt of beide?
Indien ja, is het assortiment aangekocht, zelf gemaakt of beide?
 
Aangekocht
 
Zelf gemaakt
 
Aangekocht en zelf gemaakt
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.