Het verhaal van de Bakkersdochter siert in zijn eenvoud: een dochter die verkoopt en een vader die bakt; zoals de naam al lichtelijk deed vermoeden. In een fijn winkeltje in het centrum van Hasselt vervolledigen Jacques Vanderstraeten en dochter Heleen de stamboom van het bakkersgeslacht. "Onze specialiteit is de verse, Hasseltse speculaas", aldus Heleen.
Het begon als een pop-up op een food market en groeide uit tot een warme, sfeervolle bakkerij in het centrum van Hasselt. “We gaan steeds op zoek naar de beste grondstoffen, waar mogelijk biologisch of fairtrade en bij voorkeur afkomstig van lokale producenten."
Belcolade heeft het probleem opgelost van de milk-alike plantbased chocolade. Hun jongste innovatie, Belcolade Selection M. PlantBased Cacao-Trace, wordt geprezen als ‘de beste chocolade op de markt van de plantaardige chocolade.
Al voor de tiende keer vinden in 2022 de PMG Belgium Chocolate Awards plaats, een initiatief van het Belgische vakblad Chocolaterie. Reserveer alvast dinsdag 31 mei 2022 in uw agenda, want het belooft een memorabele editie te worden.
Bakery Magazine zal in 2022 het potentieel van ijsproducten voor uw zaak verder belichten en daarom polsen we graag al even in welke mate u nu met ijs bezig bent.
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.