Online magazines

14 februari 2020 Vakinformatie voor bakkers

Online versie bekijken
Verfijnd over de hele lijn
Raphaël Giot is geen onbekende naam in de wereld van de patisserie. In juli 2019 opende patisserie Giot een mooie zaak in Lasne, met verschillende ateliers. Het interieur is strak en minimalistisch, net zoals de verfijnde creaties.
Giot, de 'haute couture' in patisserie, ziet toekomst rooskleurig in Raphaël Giot is een naam die bij de lezers misschien wel een belletje doet rinkelen. De man won tien jaar geleden de bronzen medaille op de Coupe du Monde de la Pâtisserie... volledig artikel lezen
record aantal exposanten U kijkt er ongetwijfeld al naar uit: de tweejaarlijkse vakbeurs voor premium food en drinks Tavola lonkt al om de hoek. De grootste sterkte van de beurs is het... lees meer
Wat zijn uw plannen met uw nutritionbrood? Een van de categorieën van de Bakery Awards is nutritionbrood. Hiermee willen we als vakblad het positieve verhaal van brood in de kijker plaatsen... lees meer
Wat willen gasten eten en drinken op uw events? De doorsnee gast op uw event is anno 2020 heel wat gewoon. Het culinaire niveau bij evenementen stijgt en tegelijk wenst de klant te allen tijde originele alternatieven... volledig artikel lezen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.