DUURZAAMHEID WINT AAN BELANGBIJ BROODVERPAKKING

Verpakkingen kunnen uw imago als bakker sterken

Sinds enkele jaren treedt er bij de gemiddelde consument meer en meer een drang naar duurzaamheid op, niet het minst als het op etenswaren en de bijbehorende verpakkingen aankomt. Ook brood- en viennoiserieproducten schikken zich mondjesmaat naar deze verandering. Er zijn tegenwoordig heel wat duurzame en zelfs eetbare alternatieven op de markt die sluipend de 'klassieke' broodzak in een hoekje duwen, vooral bij groothandelaars en industriële bakkers. Die opties hebben bovendien, naast een oogje voor het milieu, ook een positieve invloed op de houdbaarheid van broodproducten.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.