- 17 september 2020
- Door Myriam Van Den Putte
klassieke en innovatieve roomproducten
Room is een essentiƫle basisgrondstof in de bakkerijsector. Producenten zitten niet stil om hun assortiment continu te verfijnen. Ze bieden producten aan met specifieke eigenschappen voor diverse toepassingen voor de ambachtelijke en industriƫle bakker, voor de chocolatiers en de ijsbereider. Innovatietechnieken focussen op een nog betere smaakbeleving, opklopeigenschappen, textuur en de mogelijkheden met plantaardige alternatieven. Lactosevrije roomvarianten op basis van kokos, soja en rijst verwennen de smaakpapillen van de meest veeleisende consument.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Bestanden
DEBIC1ROOMS&O.jpg