- 21 februari 2017
- | Bron: Chocolaterie
Groeiend succes voor Chocoladesalon
Groeiend succes voor Chocoladesalon Het Chocoladesalon van Brussel is de afsluiter van ons seizoen De 4de Belgische editie van het Chocoladesalon vond van 10 tot 12 februari plaats in Tour & Taxis Brussel. Het verwelkomde meer dan 28.000 bezoekers. Het salon bracht meer dan 130 deelnemers samen op 8000 m², bracht hulde aan Belgische chocolade in al zijn vormen en stijlen. Er waren niet alleen exposanten, dankzij allerlei conferenties, demonstraties, workshops en master classes konden bezoekers meer leren over chocolade. De trend Bean-To-Bar tekende zich dit jaar nog iets meer af. Het hele Salon ademde trouwens die hunker naar de bron, naar authenticiteit en echte vakkennis. In de ruimte Pastry Show kwamen heel wat grote namen live gerechten klaarmaken, tot groot genoegen van fijnproevers. De workshops Les Secrets du Chef waren een groot succes. De vele bezoekers konden er zelf de handen uit de mouwen steken om verschillende chocoladegerechtjes uit te proberen. “Het ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.