- 27 maart 2017
- | Bron: Chocolaterie
Vloeibare vullingen enroberen
Vloeibare vullingen enroberen Nieuw en uniek proces uitgelicht Op de Belgium Chocolate Summit is ook Hugo Van Caekenberghe, CEO bij Pralco, gastspreker van dienst. Van Caekenberghe: "Jarenlang onderzoek mondde uit in de lancering van de Pralon, een exclusieve Belgische praline met een liquide vulling. Dankzij het innovatieve en wereldwijde gepatenteerde productieproces werd een veelvoud aan vloeibare vullingen ontwikkeld. Liefhebbers kunnen genieten van smaken zoals cognac, whisky, rum én gin maar ook fruitcoulis van framboos, aardbei, mango of lychee. Daarnaast zijn er ook vullingen op basis van koffie en thee of zelfs yoghurt. De praline is uniek omdat men er voor de eerste keer in geslaagd is een praline te maken met een liquide vulling zonder te moeten kiezen voor een dik suikeromhulsel". Meer info over de Belgium Chocolate Summit vindt u hier.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.