Vloeibare vullingen enroberen  

Vloeibare vullingen enroberen

Vloeibare vullingen enroberen Nieuw en uniek proces uitgelicht Op de Belgium Chocolate Summit is ook Hugo Van Caekenberghe, CEO bij Pralco, gastspreker van dienst. Van Caekenberghe: "Jarenlang onderzoek mondde uit in de lancering van de Pralon, een exclusieve Belgische praline met een liquide vulling. Dankzij het innovatieve en wereldwijde gepatenteerde productieproces werd een veelvoud aan vloeibare vullingen ontwikkeld. Liefhebbers kunnen genieten van smaken zoals cognac, whisky, rum én gin maar ook fruitcoulis van framboos, aardbei, mango of lychee. Daarnaast zijn er ook vullingen op basis van koffie en thee of zelfs yoghurt. De praline is uniek omdat men er voor de eerste keer in geslaagd is een praline te maken met een liquide vulling zonder te moeten kiezen voor een dik suikeromhulsel". Meer info over de Belgium Chocolate Summit vindt u hier.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.