WORLD CHOCOLATE MASTERS 2018:
GOUD VOOR ZWITSER ELIAS LADERACH

Een zoektocht naar de chocoladesmaken van morgen

Van 31 oktober tot 2 november vond op het Salon du Chocolat in Paris de wereldfinale van de World Chocolate Masters plaats. De eenentwintig finalisten, die elk hun land vertegenwoordigden, bewezen hun expertise aan de hand van vijf opdrachten: een sierstuk, een eigen chocolade, een gâteau de voyage, een vormpraline en een snack on the go. De tien finalisten met de hoogste score creëerden op de laatste dag nog een patisserie van de dag en een artistieke compositie in het thema van deze zevende editie: 'City Of Tomorrow'.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.