- 08 november 2018
- Door Marie Verhulst
- | 2 min. leestijd
Guido Devillé brengt inspirerend opleidingsboek uit
Na een aantal keren te hebben meegewerkt aan opleidingsboeken brengt Guido Devillé nu een eigen boek uit. Viennoiserie zonder grenzen is een inspirerend opleidingsboek voor zowel de student-bakker als de professionele bakker. Grenzen zijn er niet, het is aan de bakker om creatief te zijn om zo exclusieve producten een zijn klanten aan te bieden.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.