ENKEL EERLIJK BROOD 'AU PAYS DE L'ÉPEAUTRE'

"Wat goed is voor de mens, streelt ook de smaakpapillen"

In Oudergem is er een kleine bakkerij, verscholen op een binnenkoertje. De zaakvoerders, Frédéric Ruelle en zijn echtgenote Luciana Ruelle-Piras, verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en ze gaan op een ambachtelijke manier te werk. Ze kiezen sinds het begin al voor spelt van een molen uit de provincie Luxemburg, behalve voor hun glutenvrije brood natuurlijk. Naast brood en wat viennoiserie verkopen ze ook heel wat biologische producten als confituur en olijfolie.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.