Giot, de 'haute couture' in patisserie, ziet toekomst rooskleurig in

NIEUW EN GROTER PAND OM NOG BETER TE EXPERIMENTEREN EN TE CREEREN 

Raphaël Giot is een naam die bij de lezers misschien wel een belletje doet rinkelen. De man won tien jaar geleden de bronzen medaille op de Coupe du Monde de la Pâtisserie. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. Zijn klanten weten dat nog altijd van die wereldbeker en voor Raphaël Giot is het ook nu nog elke dag opnieuw een plezier om te experimenteren en smaken te verbeteren. In juli 2019 opende patisserie Giot een mooie zaak in Lasne, met verschillende ateliers. Het interieur is strak en minimalistisch opgevat, net zoals de verfijnde creaties van patisserie Giot, waarin elk ingrediënt precíés gedoseerd is.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

BAKERY ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
3,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.