Online magazines

04 augustus 2020 Vakinformatie voor bakkers

dit las u het meest
Het eerste halfjaar van 2020 zit er al op. Tijd om even terug te blikken op wat u het meest gelezen heeft. Opvallend is dat u duidelijk aangetrokken bent tot de inspirerende verhalen van uw collega's. Ook in de tweede helft van dit jaar zal Bakery u verder blijven prikkelen met dergelijke content!
Al meteen bij het binnenkomen in het Pauline Atelier van bakkerij Sint-Paulus voel je de passie voor het maken van desem in de lucht hangen. De desembroden worden gemaakt vanuit de pure interesse en nieuwsgierigheid van Jean...
Wie aan een bakkerij denkt waar er gewerkt wordt met biobloem, denkt vaak aan een klein alternatief winkeltje waar een stoffig iemand achter de winkeltoog staat. Niets is minder waar bij Domestic. Daar word je meteen overrompeld...
Raphaël Giot is een naam die bij de lezers misschien wel een belletje doet rinkelen. De man won tien jaar geleden de bronzen medaille op de Coupe du Monde de la Pâtisserie. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. Zijn klanten weten dat nog altijd van die wereldbeker...
Wanneer Kris Goegebeur, geen onbekende naam in de bakkerijbranche, en Brecht Deleye, uit de kledingsector, samen een nieuw concept opstarten, dan weet je dat het niet zomaar iets zal zijn. Achter de gevels...
Bij Bakkerij Both in Abcoude kunnen klanten terecht voor brood, banket maar ook vooral voor beleving. Producten worden er op innovatieve wijze gepresenteerd en met de oven in de winkel kunnen klanten het bakproces volgen...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.