Online magazines

20 januari 2022 Vakinformatie voor bakkers

 
waarom kiezen voor broodmixen?
Broodmixen zijn niet meer weg te denken in de moderne bakkerij. Wie een breed en gevarieerd assortiment wil aanbieden, kan vertrouwen op de vele broodmixen op de markt. Want ook dat vraagt de hedendaagse consument bij zijn favoriete bakker. Bovendien kun u via broodmixen als eerste inspelen op de meest recente trends. 

Jade Lambrecht -  bladmanager
Wat zijn de vele voordelen en verlies je bij gebruik van broodmixen meteen ook je eigenheid? Antwoorden die u ongetwijfeld wil weten.
Consumenten verkiezen een gezonde levensstijl: voedzame natuurlijke voeding zonder toevoegingen en regelmatig bewegen. Dossche Mills ontwikkelde Fibre Max om hieraan te voldoen: de clean label meergranenmengeling waar iedereen van in beweging komt!
Sinds 1 januari 2022 is Robrecht De Baets managing director bij Zeelandia HJ Doeleman BV in Zierikzee. Hij nam er het roer over van Corné Verlind.
Het verhaal van de Bakkersdochter siert in zijn eenvoud: een dochter die verkoopt en een vader die bakt; zoals de naam al lichtelijk deed vermoeden. Het begon als een pop-up op een food market en groeide uit tot een warme, sfeervolle bakkerij.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche.
Om de klanten te bedanken voor het vertrouwen en kennis te maken met nieuwe klanten, organiseert ECD en Koenen, samen met Selmi de ‘Chocolate Days’ in de showroom van ECD te Wilrijk.
Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Bakery Magazine zal in 2022 het potentieel van ijsproducten voor uw zaak verder belichten en daarom polsen we graag al even in welke mate u nu met ijs bezig bent. Laat weten welke ijsproducten u in de aanbieding heeft.
poll: in welk ijsproduct ziet u het grootste groeipotentieel?
In welk ijsproduct ziet u het grootste groeipotentieel?
Maak uw keuze.
 
Schepijs
 
Sorbetijs
 
IJspralines
 
IJstaarten
 
Frisco's
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.