Met de lente in aantocht, is het tijd om al vooruit te kijken en misschien te denken aan ijs. Dat is dé geliefde zoete zonde in zonnige periodes, dus zeker het overwegen waard. Dieter Devriendt
Met onze pastaverbeteraar, Soft’R Cashmere Acti-Plus, en met Easy Luxe 25%, een 25% mengeling in poeder, maakt u heerlijke zachte luxe producten. U start van 1 basis voor tal van applicaties, zo ook voor deze Soft Sweet Pizza recepten.
Uit de grote ijsjesenquête van VLAM blijkt dat 35 % van de Belgen tijdens de zomermaanden minstens 1 x per week ijs eet. Hoe kan je hier als bakker, patissier of chocolatier ook omzet uithalen? Wij geven alvast 9 tips voor de verkoop van ijs.
De Gouden Tavola Awards bekronen als wedstrijd innovatieve inzendingen van de exposanten op de Tavola-beurs. In deze video laten wij de winnaars Sublimix, Terre de Fromages, Vecuisine by Nanuk en Funky Ouma by Ali-import aan het woord.
Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan de Food Discovery Day niet.
Nieuw van Banquet d’Or®: de Croissant Premium. Met 23% roomboter, een vleugje zuurdesem voor een volle smaak, extra veel knapperige laagjes en een goudkleurige korst zal de Croissant Premium de harten van viennoiserrieliefhebbers veroveren.
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.