BROOD. IN ROESELARE KEERT TERUG NAAR DE ESSENTIE

Enkel natuurlijke ingrediënten in vernieuwend broodconcept

Wanneer Kris Goegebeur, geen onbekende naam in de bakkerijbranche, en Brecht Deleye, uit de kledingsector, samen een nieuw concept opstarten, dan weet je dat het niet zomaar iets zal zijn. Achter de gevels van een imposant herenhuis in Roeselare vind je Brood., een bakker annex bistro waar - zoals de naam het al verraadt - brood centraal staat. Niet alleen is hun brood puur en onvervalst, ook hun visie is rechttoe rechtaan. Het doel? Duidelijk maken dat brood, zoals zij het maken, wel degelijk gezond is.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

BAKERY ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
4,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.