- 29 november 2017
- | 5 min. leestijd
- | Bron: Foodservices
Koude sauzen veelzijdiger dan ooit
Hoogwaardige kant-en-klare culinaire sauzen bieden niets dan voordelen. Enerzijds verzekeren ze u van een constante kwaliteit, zijn ze tijd- en energiebesparend en hebben ze een vaste – en dus ook perfect controleerbare – foodcost. Anderzijds zijn de recepturen vaak zo ontwikkeld dat u er desgewenst nog uw eigen creatieve stempel op kwijt kunt.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.