Water ontharden voor langer werkende machines

Water ontharden voor langer werkende machines  

Leidingwater ontharden levert u als bakker veel voordelen op. U vermijdt zo bijvoorbeeld kalkaanslag in machines die warm water gebruiken. Daardoor blijven die langer werken en optimaal renderen, waardoor u ook op uw energiefactuur bespaart. Bovendien moet u dan minder detergent inzetten en geen antikalkproducten meer kopen. Bevat uw water te veel chloor, dan laat u het best ook een actievekoolfilter plaatsen, die onder meer chloor elimineert.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.