- 09 mei 2019
- Door Luc Vandenbroeck
- | 7 min. leestijd
INNOVATIES FOCUSSEN OP ENERGIEZUINIGHEID
Consumenten verwachten de hele dag door versgebakken brood en gevarieerde producten. Zijn uw rekken op een gegeven moment leeg, dan kopen ze elders. Ook de bakkwaliteit is waar het in uw ambacht allemaal om draait. Daarom is het primordiaal een oven te kiezen die voldoet aan uw eisen qua productiviteit en resultaten. De nieuwe generatie van ovens speelt precies in op die veranderende gewoonten en verwachtingen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.