Glutenvrije bakkerij verovert nu ook belgie

Glutenvrije bakkerij verovert nu ook belgie  

In Frankrijk werd in 2014 een uniek concept geboren. Thomas Chambelland, bioloog van opleiding, slaagde erin deeg op basis van rijst te doen rijzen. Hij richtte een school op om z’n kennis op het vlak van brood door te geven. Later waagde hij zich ook aan patisserie. Frankrijk telt intussen elf Chambellandwinkels. Franchiser voor de Benelux, Arnaud Rasquinet, stampte al twee vestigingen uit de grond en ziet op korte termijn verdere uitbreiding. Per definitie zijn de producten glutenvrij. Maar het concept is toch in de eerste plaats een succes dankzij het feit dat het brood en de gebakjes – ter plaatse gebakken – een lekkernij zijn.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.