- 22 april 2020
Heerlijke broden op basis van bier en desem
Bij Puratos geloven we dat de toekomst van brood in zijn verleden ligt. Niets vertegenwoordigt het verleden van brood beter dan desem. Deze ontstond in het oude Egypte en was de belangrijkste vorm van fermenteren tot de Middeleeuwen. Desem wint vandaag opnieuw steeds meer aan populariteit. België is ook gekend voor zijn lekkere bieren en brouwerijen zijn andere iconische plaatsen waar fermentatie een even grote cruciale rol speelt in de ontwikkeling van het eindproduct. Door onze kennis met die van enkele brouwerijen in België te combineren, hebben onze technische adviseurs heerlijke broden gecreëerd op basis van bier en desem of granen geweekt in desem.
Gratis verder gaan?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer