Heerlijke broden op basis van bier en desem

BIER EN DESEMBij Puratos geloven we dat de toekomst van brood in zijn verleden ligt. Niets vertegenwoordigt het verleden van brood beter dan desem. Deze ontstond in het oude Egypte en was de belangrijkste vorm van fermenteren tot de Middeleeuwen. Desem wint vandaag opnieuw steeds meer aan populariteit. België is ook gekend voor zijn lekkere bieren en brouwerijen zijn andere iconische plaatsen waar fermentatie een even grote cruciale rol speelt in de ontwikkeling van het eindproduct. Door onze kennis met die van enkele brouwerijen in België te combineren, hebben onze technische adviseurs heerlijke broden gecreëerd op basis van bier en desem of granen geweekt in desem. 

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.