- 02 september 2020
- Door Marie Verhulst
Bakkerij cloet: nuchtere bakkerij met een sterke focus op kwaliteit
Kristof Cloet heeft opende 14 jaar geleden samen met zijn vrouw hun eigen bakkerij in Sint-Michiels. Een kwaliteitsvolle bakkerij waar alle producten vanaf nul gemaakt worden. Een bakkerij zonder veel poespas en waar klassiekers blijven scoren. Sinds een tweetal jaar verdiept Kristof zich en hebben zowel hij als zijn klanten de smaak te pakken. Het beperkte assortiment desembroden is dan ook altijd uitverkocht. Naast brood, koffiekoeken en patisserie maken, zijn Heidi en Kristof ook sterk bezig met chocolade. Naast de bakkerij komt er een chocoladeatelier waar klanten hen aan het werk kunnen zien.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.