- 14 juli 2020
- Door Elise Noyez
Geen gewone boterham, maar bouwsteen van een maaltijd
Tijs Van Canneyt doet de dingen graag op zijn manier. Met Extra Brood geeft de jonge West-Vlaming dan ook een geheel eigen invulling aan het bakkersvak. Zonder nachtwerk en zonder winkel, maar met desem, duurzaamheid en leefbaarheid als vaste leidraad. “Geen idee wat andere bakkers van mijn onderneming denken”, zegt Van Canneyt, “maar klanten weten mijn aanpak te appreciëren, en omdat Extra Brood dicht bij mijn leefwereld staat, ben ik er ook van overtuigd dat ik het blijf volhouden.”
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.