- 13 februari 2018
- | Bron: Chocolaterie
Rémy Cointreau Gastronomie op Chocolate Awards Day
Rémy Cointreau Gastronomie op Chocolate Awards Day Uitgebreid aanbod voor aanbod voor chocolatiers, banketbakkers en ijsbereiders Als trouwe partner van de Belgium Chocolate Awards heeft Rémy Cointreau Gastronomie ook voor editie 2018 zijn steun bevestigd. Gedurende de network breaks kunt u kennismaken met hun aanbod voor chocolatiers, banketbakkers en ijsbereiders.Hierbij alvast een voorsmaakje: Cointreau® concentraat is de professionele versie van de Cointreau® likeur, op basis van zoete en bittere sinaasappelschillen. Het veelzijdig aroma parfumeert alle soorten crèmes, mousses, vullingen, ijsjes en sorbets met een delicate en fruitige frisheid. Het gaat ook perfect met rood fruit, citrusvruchten, gedroogd fruit, vanille, koffie, karamel, chocolade, praline... Cointreau concentraat werkt verschillend afhankelijk van de toegepaste dosering: Studies hebben ook aangetoond dat een dosering van 1,5% of meer kan verbeteren. Cointreau concentraat 60% Vol. is 100% ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.