Effecten slechte zomer  

Effecten slechte zomer

Effecten slechte zomer Besteding foodservice daalde met 3% Het slechte weer tijdens het derde kwartaal van 2017 heeft de foodservice een ferme tik gegeven. Na de boost van de horeca tijdens de lente van dit jaar, zorgde een natte en frisse zomer tijdens het derde kwartaal voor een koude douche. Zowel het aantal bezoeken als de gemiddelde besteding zijn het voorbije kwartaal gedaald in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. Het aantal bezoeken daalde met 1%, terwijl de besteding achteruitging met 3%. Bij mooi weer zitten terrassen afgeladen vol en vloeit drank rijkelijk. Het aantal keer dat dit gebeurde tijdens kwartaal 3 lag aanzienlijk lager dan vorig jaar. Het subkanaal van bars & drinks heeft dan ook de zwaarste schade opgelopen. Weersomstandigheden blijken dan weer amper invloed te hebben op bezoeken aan catering. Zowel in catering op het werk, in het onderwijs en in de zorg, is er een stijging merkbaar in het aantal bezoeken. Ook de besteding in het ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.