- 27 mei 2020
- Door Myriam Van Den Putte
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Foodservices
MAAK HET VERSCHIL MET LEKKERE EN ORIGINELE KOUDE SAUZEN
Aangepaste oplossingen voor elke doelgroep
Sauzen zijn de kers op de taart bij signatuurgerechten van sterrenchefs. Ook in grootkeukens of bij cateringmaaltijden, in een brasserie, snackbar, frituur of pitazaak maakt een lekker sausje het verschil. Wat is echter de beste manier om klanten een koude saus te presenteren? Voor elke doelgroep zijn er aangepaste oplossingen, met voor- en nadelen.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

BAKERY ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer