- 06 maart 2018
- | Bron: Retail Professionals
Boter, maar dan beter!
Boter, maar dan beter! De allerbeste vetstof voor bakken op hoge temperatuur. Wat is Cuissana? 100% pure cacaoboter in poedervorm. Hoe te gebruiken? Paneer het te bakken ingrediënt in Cuissana. Bak het ingrediënt zonder toevoeging van andere vetstoffen. Geschikt voor alle bakwijzen: bakken, grillen, gratineren, wokken, barbecue. Toepassing: Cuissana is geschikt voor het bakken van: • Vlees • Vis • Groenten • Aardappelen • Fruit • Pannenkoeken, wafels Nut: • Zeer hittebestendig • 60% tot 80% minder vetverbruik • Geen zout, suiker, lactose • Neutraal van smaak • Uitmuntende bakresultaten • Zeer makkelijk in gebruik • Geen vetspatten
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.