Joyvalle geïntegreerd in Campina

De briks zullen de pluspunten van de twee merken combineren

Voortaan valt Joyvalle onder de paraplu van FrieslandCampina. Het zuivelbedrijf besliste om vanaf dit najaar te gaan voor één sterk merk dat het ten volle kan ondersteunen. Daarom wordt Joyvalle geïntegreerd in het Campina-merk. De CampinaJoyvalle briks zullen de pluspunten van Campina en Joyvalle combineren: Belgische weidemelk (melk afkomstig van koeien die van de lente tot de herfst 120 dagen buiten grazen) met AA-label en extra vitamine D-verrijking.

Via een precommunicatie op de verpakkingen wordt tussen juni en september geïnformeerd over de wijzigingen in het Joyvalle-assortiment. De nieuwe CampinaJoyvalle-verpakkingen zullen vervolgens vanaf september beschikbaar zijn. Het CampinaJoyvalle-assortiment zal bestaan uit 1 l halfvolle melk, 1 l volle melk en 6x200 ml volle melk in tetrapak. Daarnaast brengt het bedrijf ook een voordeelpak van 1,5 l op de markt voor gezinnen met kinderen. In de melkcategorie vertegenwoordigt deze groep immers 40 procent van het volume.
Met een duidelijk onderscheidend melkassortiment zal FrieslandCampina meer waarde geven aan de melkcategorie:
• Magere, halfvolle en volle Campina melk;
• Lactose-arme Campina melk;
• Halfvolle en volle AA-melk met extra Vitamine D onder het merk CampinaJoyvalle.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.