- 19 februari 2018
- | 11 min. leestijd
De toekomst van brood ligt in zijn verleden
Zo'n 150 jaar geleden verdween desembrood in België en een groot deel van Europa van het toneel. Vandaag is het hipper dan ooit. In grote steden worden gespecialiseerde bakkerijen opgericht, bekende chefs zweren bij een huisgemaakt, traag gerezen desembrood, thuisbakkers experimenteren met allerlei fermentatieprocessen en ook kleinere bakkerijen wagen zich ondertussen aan één of meerdere desembroden in hun assortiment. Is het een voorbijgaande trend of gaan we eindelijk echt terug naar de roots?
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.