Pauline: brood met veel liefde

Pauline: brood met veel liefde  

Al meteen bij het binnenkomen in het Pauline Atelier van bakkerij Sint-Paulus voel je de passie voor het maken van desem in de lucht hangen. De desembroden worden gemaakt vanuit de pure interesse en nieuwsgierigheid van Jean Wuytack en zijn zoon Sebastiaan. Bloem, water en zout: meer wordt er niet gebruikt, want toevoegingen zal je bij Pauline nooit vinden. Elke dag staan Jean en Sebastiaan voor een nieuwe uitdaging. Ze blijven vernieuwen en experimenteren, maar vooral ook communiceren, want de klant overtuigen van de meerwaarde van je product blijft cruciaal!

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.