- 13 september 2018
- Door Charlotte Depessemier
- | 7 min. leestijd
Enkel eerlijk brood Au Pays de l'épautre
In Oudergem is er een kleine bakkerij, verscholen op een binnenkoertje. De zaakvoerders, Frédéric Ruelle en zijn echtgenote Luciana Ruelle-Piras, verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en ze gaan op een ambachtelijke manier te werk. Ze kiezen sinds het begin al voor spelt van een molen uit de provincie Luxemburg, behalve voor hun glutenvrije brood natuurlijk. Naast brood en wat viennoiserie verkopen ze ook heel wat biologische producten als confituur en olijfolie.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.