- 02 juni 2020
- Door Mieke Masyn
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Chocolaterie
“Het is een verplichting om altijd op zoek te blijven gaan naar perfectie”
Knowledge is power, staat er in het groot op de muur bij Perfri Chocolate & Pastry. Chef Bart de Gans opent deze zomer zijn nieuwe workshopruimte waar zowel consumenten als professionals terechtkunnen voor opleidingen. Bart gaat er zelf lessen geven, maar nodigt ook collega-chefs uit als gastdocenten. En nog het liefst van al chefs uit verschillende leefwerelden: door die te combineren, krijg je een nog beter resultaat!“
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.