- 06 november 2019
- Door Marie Verhulst
- | 7 min. leestijd
- | Bron: Foodservices
Sourcen van unieke ingrediënten en mensen is geheim van topcateraar
Belgocatering kan je niet omschrijven als een typische cateraar. Men bewijst graag dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan. Niet alleen investeert Belgocatering in heerlijke ingrediënten, maar – misschien nog belangrijker – in de juiste mensen. Lokale boeren bieden de chefs de beste producten om creatief mee aan de slag gaan. De grootste uitdaging? Vooral het logistieke aspect is vaak een moeilijke denkoefening. Eén ding is zeker, Belgocatering is een knap staaltje van hoe de korte keten ook in de grootkeuken verwerkt kan worden. Wij spraken met Luc Van Sande, Chief Hospitality Officer van Belgocatering.
Sorry, dit is een premium artikel
Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.
Ontdek onze abonnementsformules