Van goed naar beter: kwaliteit loont met Debic Prima Blanca!
Je gaat altijd net dat stapje verder om jouw gebak perfect te krijgen. Andere mensen merken het misschien niet eens, maar jij wel. Je neemt geen genoegen met goed als je ook geweldig kunt zijn. Maar soms hebt je daar wat hulp bij nodig. En dan komen wij op het toneel, met onze roomspecialiteiten.
Kwaliteit is een prioriteit van Jérémy Bevernaege
Pâtisserie Bevernaege, sinds 1995 gevestigd in de wijk Plasky in Schaarbeek, is een ambachtelijke bakkerij gespecialiseerd in brood, gebak, chocolade en ijs. Hun verhaal lees je hier.
Lees meer
Van goed naar beter met deze recepten!
Onze nieuwe receptenbrochure bevat niet enkel nieuwe recepten maar ook nieuwe room afwerkingstechnieken. Benieuwd? Download hem nu!
Download de brochure
Probeer deze techniek van opgeklopte ganache
Probeer de techniek voor ganache met onze Debic Stand & Overrun. Opgeklopte ganache is een populaire, eenvoudige techniek om stevige chocolademousse te maken in verschillende smaken en texturen.
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.