27 maart 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Hoe omgaan met allergenen?

Steeds meer consumenten hebben voedselallergieën en -intoleranties. Dat brengt voor bakkers niet enkel een morele plicht, maar ook een wettelijke verplichting mee om correct en duidelijk te communiceren over allergenen. Wij vroegen Fevia om raad in onderstaand artikel.

Dieter Devriendt

bladmanager

Bakkers hebben de verantwoordelijkheid om duidelijk te communiceren over eventuele allergenen in hun producten.
PMG (Professional Media Group), uitgever van deze newsletter, neemt vanaf 1 april de drie Healthcare-titels van Roularta Media Group over. Het gaat om Artsenkrant, De Apotheker en Ak Hospitals.
Dossche Mills en Vandemoortele, twee toonaangevende Belgische familiebedrijven, slaan de handen in elkaar om een pioniersrol te vervullen in duurzame voedselproductie. Met het Terah Footprint Program zet Dossche Mills concrete en meetbare stappen om
Op zoek naar een (nieuwe) plek voor uw foodatelier? MANUFAKTURE is het nieuwste paradepaardje van Abattoir, de trendy markt en voedingshotspot in Brussel. Vanaf juni 2025 staan 10 ruimtes ter beschikking van voedingsbedrijven die er hun b2b-atelier willen vestigen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.