Online magazines

01 juli 2020 Vakinformatie voor bakkers

trek de ambachtelijke kaart
Warme bakkerijen vinden zich opnieuw uit en verkopen daarom ook ambachtelijke streekproducten. Denk maar aan koffie, thee, confituur, granola, advocaat, chocolade, ijstaart of koekjes. Met deze producten - die bovendien een hoge marge hebben - kan je inspelen op bepaalde seizoenen of feestdagen.
Marie Verhulst
Bladmanager
Een artisanaal product hoort in de zaak van een traditionele vakman. De bakker weet hoe hij met ambachtelijke streekproducten moet omgaan. Veel producenten willen het ambachtelijke karakter van (een deel van) hun producten hooghouden...
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Hoewel de Belgische bakker nog altijd vasthoudt aan de vertrouwdheid van de geparaffineerde broodzak, zijn er tegenwoordig al heel wat alternatieven op de markt die het recyclageproces vergemakkelijken. Die alternatieven bieden het antwoord op de prangende...
Consumenten verwachten de hele dag door versgebakken brood en gevarieerde producten. Zijn uw rekken op een gegeven moment leeg, dan kopen ze elders. Ook de bakkwaliteit is waar het in uw ambacht allemaal om draait.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.