12 augustus 2020 Vakinformatie voor bakkers

waarom moet de klant naar mij komen?
Dé vraag die u zichzelf dagelijks dient te stellen. Het kan een hele uitdaging zijn om de hedendaagse consument naar uw winkel te lokken. Waarom moeten zij bij u brood kopen als ze toch al in de supermarkt zijn en het daar ook vinden? In deze nieuwsbrief vindt u tal van onmisbare tips, ook van retail coach Steven Bollé!
Marie Verhulst
Bladmanager
Broodmixen zijn niet meer weg te denken in de moderne bakkerij. Wie een breed en gevarieerd assortiment wil aanbieden aan zijn klanten, kan vertrouwen op de vele broodmixen op de markt. Want ook dat vraagt de hedendaagse consument bij ...
Dankzij de grotere capaciteit, het gebruiksgemak en de overzichtelijke stockage is een koelcel een beter alternatief dan een klassieke koelkast. Fabrikanten kiezen veelal voor modulaire systemen bestaande uit met pur geïsoleerde...
Overleven in het huidige retaillandschap is geen evidentie. Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren tussen grote ketens, zowel online als offline. Toch gelooft Steven Bollé, zelfstandige retail coach...
Een artisanaal product hoort in de zaak van een traditionele vakman. De bakker weet hoe hij met ambachtelijke streekproducten moet omgaan. Veel producenten willen het ambachtelijke karakter van (een deel van)...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.