Online magazines

27 augustus 2020 Vakinformatie voor bakkers

DE KRACHT VAN WINKELINRICHTING
Wie vandaag zijn klanten naar de winkel wil lokken, moet dat ook doen via een knappe winkelinrichting. Dat heeft Bakkerij Buntinx begrepen! Zij wisten de jury van de Shop Design Awards te overtuigen met hun vernieuwde concept en sleepten de tweede plaats voor de categorie 'food speciality store' in de wacht.
Marie Verhulst

Bladmanager
Tijs Van Canneyt doet de dingen graag op zijn manier. Met ExtraBrood geeft de jonge West-Vlaming dan ook een geheel eigen invulling aan het bakkersvak. Zonder nachtwerk en zonder winkel, ...
Vanaf 1 september t.e.m. 31 oktober kan u uw klanten een inspirerend Vita+ receptenboekje aanbieden bij aankoop van één of meerdere Vita+ broden in uw bakkerij. Uw klanten zullen in dit boekje 10 gloednieuwe Vita+ recepten op basis van de 3 Vita+ broden ontdekken.
Etimedia stelt zijn deuren open op 30-31 augustus en 1-2 september. Geniet van uitzonderlijke kortingen en acties, ontvang een geschenk en geniet van een hapje en een drankje. Kom en ontdek de nieuwe collecties voor Sint en Kerst!
De winnaars en laureaten van De Shop Design Awards 2019-2020 zijn bekend. In deze wedstrijd worden winkeliers met de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel beloond voor hun investeringen. Ook de ontwerpers, ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.